Godzinny limit transferu dla konta bdo.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.
Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie bdo.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Co do przeróbek to na razie tylko optyka, jeszcze pare poprawek i zabieram sie za wnętrze (a w zasadzie już jest rozkopane :P) jak chodzi o mechanike to dopiero w przyszłym roku jak sie fundusze poprawią (silnik, zawiecha).
P.S. widzę że kolega Tymon był w Katowicach na targach, tak, zegarki potrafią poprawić humor w te chłodne zimowe dni :P
Nareszcie udało mi sie wymęczyć tą fote, dzięki za pomoc jak jest za duża to sory, napiszcie to postaram sie ją poprawić
jak dla mnie to:
- paskudny tylny zderzak
- paskudne chromy przy klamkach
- kiepsko dobrane felgi
- siatka w atrapie i zderzaku też wygląda kiepsko przy tym kolorze nadwozia
- przedni zderzak (moim zdaniem) lepiej wygląda z halogenami, niż z zaślepkami
- po co na atrapie jest znaczek od RSa ?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :?
+ chrom wokół okien akurat mi się bardzo podoba
+ ładny kolor :lol: k
ale ogólnie co kto lubi - ważne, żeby się podobała właścicielowi
Nareszcie udało mi sie wymęczyć tą fote, dzięki za pomoc jak jest za duża to sory, napiszcie to postaram sie ją poprawić
Ja bym proponowal ja troche zmniejszyc, bo forum sie rozjezdza, a do tego skompresowac do wielkosci ogolnie przyjetych w internecie. Bedzie sie szybciej wyswietlac, a i transferu na interii, tak szybko nie bedziesz przekraczal. :twisted:
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Za rozmiar fotki przepraszam, ale słabo sie orientuje w parametrach internetowych.
Jak chodzi o listwy chromowe jak zresztą inne dodatki to wszystko jest wykonane we własnym zakresie (z wyjątkiem zderzaków i innych elementów "typowych")
Dziękuje za wszelkie sugestie na temat stylu i przeróbek (pomimo że z większością sie nie zgadzam :P), zależało mi właśnie na obiektywnej opinii na ten temat. Co prawda niektóre wypowiedzi dotyczą części nadwozia, której praktycznie nie widać, ale to już szczegół jak przerobie fotke to poproszę was jeszcze o wypowiedź na temat tego zderzaczka.
Generalnie dla mnie w stylizacji optycznej chodzi o to żeby zamieścić trochę niestandardowych rozwiązań i odrobiny prowokacji, co czytając opinie chyba mi sie udało
Dzięki i pozdrawiam !!
Jesli ktos jest zainteresowany takim listwami (w Warszawie), to 500m od mojego domu jest sklep, ktory je sprzedaje. W najrozniejszych ksztaltach, wzorach i kolorach.
Generalnie dla mnie w stylizacji optycznej chodzi o to żeby zamieścić trochę niestandardowych rozwiązań i odrobiny prowokacji, co czytając opinie chyba mi sie udało
Dzięki i pozdrawiam !!
Hehehe. Udało Ci się idealnie. Jak dla mnie to trochę to podchodzi pod festyn edyszyn (nie wiem, kto Ci doradzał dobór felg i ogólnie projektował te zmiany stylistyczne :shock: :roll: ) popełniono moim zdaniem podstawowy błąd "estetyczny" połączono trzy style tuningu wizualnego: elegancki (chromy - choć te przy klamkach trudno zaklasyfikować do czegoś eleganckiego :cry: :? ), agresywny (przedni zderzak, dziwny siatex, znaczek RS, który dla mnie jest totalnym nieporozumieniem w przypadku tego auta) i styl nowatorsko-indywidualny (tylny zderzak Star Wars edition) - efektem końcowym jest brzydka kupa w całkiem ładnym kolorze. mam nadzieję, że pod maską siedzi przynajmniej 200KM, co by choć częściowo tłumaczyło agresywną stylistykę k
Kazdy lubi to co lubi, mozna sie przynajmniej wypowiedzieć na luzie, są gusta i guściki,
Ja byłem z Tymonem na tagach w Katowicach i widziałem ją na żywca
nie mój styl, a szczególnie wnętrze. Ale jest Octavia :lol: :lol: :lol: :lol:
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
Komentarz